Ons verhaal

Foodmaster Heerhugowaard startte in 2015. Wij kozen voor een locatie direct aan het spoor. Ideaal, want juist in de kou kunnen wij zo een plek bieden waar je even een kop koffie kunt halen.

Kwaliteit

De frituurcultuur is een prachtig erfgoed van Nederlandse bodem. Wij willen dit zo goed mogelijk uitdragen door kwaliteitsproducten te bieden. Dit doen wij door samen te werken met A-merken.

Zo serveren we niet slechts gewone frites, maar oerfrites en staan de bekende snacks bij ons op het menu. Ook maken wij premium burgers. Dit zijn 120 grams burgers van slagerskwaliteit.

Makkelijk, lekker en duurzaam

We willen graag dat klanten heel eenvoudig wat kunnen halen. We maken daarom onder meer vers belegde broodjes. Ook kan je altijd iets snels halen, zodat je gauw de trein in kunt.

Juist om ook de vroege reizigers comfort te bieden, gaan wij al om 6 uur open, zodat je een koffie of thee kan halen om wat op te warmen. Ook ‘s avonds gaan wij nog even door voor wie graag wat te eten wil laten bezorgen of laat terugkomt en gauw iets wil eten.

We vinden het ook belangrijk om duurzaam te zijn. Breng jij jouw eigen mok mee voor jouw kopje koffie dan ontvang je een korting. Zo dragen bij ook ons steentje bij aan het milieu.